badkamerrenovatie

Laat uw badkamer installeren door Schans

Bij Schans Installatie staat een team van specialisten voor u klaar om uw woondromen te verwezenlijken. Wij gaan graag voor u aan de slag met de badkamer waar u altijd al over heeft gefantaseerd. Of u ons nu belt voor een rubberen ringetje of voor een complete badkamermetamorfose, wij helpen iedereen met evenveel plezier.

Een stortdouche, hangtoilet of complete badkamer make-over?

Droomt u van een hotelbadkamer, een regendouche of een jacuzzi?

Of heeft u enkel een lekkende kraan wat verholpen moet worden? Bij ons krijgt iedereen – grote klus of kleine opdracht – dezelfde uitstekende service. Dat vinden wij belangrijk.

Om diezelfde reden werken we uitsluitend met de allerbeste leveranciers, die ons de ondersteuning geven die wij aan u willen bieden.

badkamerrenovatie

Schans Helpt

Nederland vergrijst in een rap tempo. Dit heeft gevolgen voor ons zorgstelsel. Zo wordt de zorg voor ouderen beter afgestemd op de wensen en behoeften. De overheid stimuleert dat senioren langer zelfstandig blijven wonen. En uit onderzoeksgegevens van het CBS blijkt ook dat de ouderen zelf dit het liefst willen. 
 

Schans Helpt zorgt dat langer zelfstandig wonen op een comfortabele manier mogelijk wordt. In uw eigen vertrouwde woning of in uw nieuwe huis of appartement. Schans Helpt inventariseert samen met u wat er allemaal in en om huis moet gebeuren, zodat u, uw vader of oma prettig én veilig kan wonen. Schans zet meer dan vijftig jaar kennis en ervaring in. Daarnaast leveren wij niet alleen de diensten, maar ook de producten. Bij Schans Helpt vindt u alles onder één dak. Dus één partij, één aanspreekpunt.