Installatieklussen voor de zakelijke markt

Schans Installatie werkt voor particulieren in en rondom Veenendaal, maar ook bedrijven mogen zeker niet vergeten worden. Zo werken wij continu voor onder andere industrie, aannemers, zorginstellingen, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars. U kunt ons ook inschakelen voor installatieklussen voor woningbouw, renovaties en utiliteitsbouw.

Woningbouw

Schans Installatie weet met creativiteit en vakmanschap uw installatiewerk aan de behoeften van uw wooncomfort aan te passen. Van een kleine verbouwing aan uw woning tot de complete nieuwbouw van huizen, villa’s en appartementen. Kiest u voor duurzame energie in uw woning, een warmtepomp, airco of vloerverwarming? Wij regelen het voor u! Als u voor Schans kiest, bent u verzekerd van kwaliteit en zekerheid.

 

Wij houden rekening met natuur en milieu. In opdracht van verschillende woningbouwcorporaties realiseren we huizen en appartementen met het duurzaam bouwen-label. Naast de traditionele installaties, kiezen we onder meer voor energiezuinige installaties met warmteterugwinning en oplossingen die gebruikmaken van zonne-energie.

Renovatie

Renovatie van grote projecten is inmiddels een structureel onderdeel van onze werkzaamheden geworden. Wij verzorgen de vervanging en het onderhoud van badkamers, verwarming, maar ook de renovatie van complete daken (waarvan enkele onder supervisie van Monumentenzorg).

 

Complete woonwijken en flatgebouwen zijn door ons inmiddels - tot volle tevredenheid van opdrachtgevers en bewoners  - voorzien van een hedendaagse uitrusting. Door ons goede planningssysteem kunnen wij u een voordelige prijs garanderen en betaalt u nooit teveel.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op.

Utiliteitsbouw

Of het nu gaat om een bedrijfspand, kantoor, school of winkelcentrum, laat de installatiewerkzaamheden door Schans verzorgen. Wij staan garant voor kwaliteit in realisatie en onderhoud.

 

Wij hebben jarenlange ervaring met het werken in bouwteamverband. Overleg en afstemming verlopen snel en soepel. Planningen sluiten naadloos aan. Dat maakt samenwerken met ons installatiebedrijf extra plezierig.

renovaties renovaties